logo Gratix.nl

Voer hier het trefwoord in dat je zoekt:

eigen website, je eigen website maken, een eigen website maken, eigen website maken, gratis website, gratis website maken, website maken zonder programmeren, de makkelijkste website, makkelijk een site maken, website bouwen, eigen website bouwen, zonder programmeren,

WWW.GRATIX.NL

2013-10-26

 Bouw nu heel eenvoudig je eigen website. Nu 1 maand gratis proberen!


Altijd al een website willen hebben, maar is het maken daarvan te lastig? Dat is nu voorbij, want hier kan je in 3 eenvoudige stappen een eigen website maken. Iedereen kan het, je maakt de website zonder dat enige kennis van programmeren!

Klik hier en maak uw website aan in slechts 3 stappen:

Stap 1:
Bepaal een kleur en kies een design.

Stap 2:
Typ een een titel in en voeg een afbeelding toe of kies uit een paar leuke afbeeldingen. Stap 3:
Kies een gebruikers naam en wachtwoord en vul uw e-mail adres in.

Uw site is nu al aangemaakt. Volg de tips om uw site aan te passen naar uw voorkeuren. Ook kan je gebruiken veel sjablonen om eenvoudig een webwinkel te maken, je eigen reisverslag online te zetten of een stamboom van je huisdier te maken.

Hieronder in het plaatje staat een overzicht met de meest gebruikte sjablonen.

Als de website is gemaakt kan je ook nog kiezen om voor slechts 1 euro een domein naam te reserveren waarop uw site dan te zien is. Dit is niet verplicht. Daarna kunt u een maand uw site gratis gebruiken, daarna wordt er een kleine vergoeding gevraagd als u de site wilt behouden. Veel plezier met uw website! Al uw keuzes kunt u later nog weer aanpassen.

gratis eenvoudig je eigen website bouwen
Ga naar de site!